Publiseringssystem for Furusjøen Rundt

publisert 16.02.2012

Abaris har levert et komplett publiseringssystem for Furusjøen Rundt-trippelen. Også kalt eventyret i Rondane.

Furusjøen Rundt er en trippel bestående av sykkelritt, skirenn og løp - alt til sin tid. Arrangementet startet allerede i 1967 men hadde noen års pause fra 1995 til 2009. Ved relanseringen i 2009 laget Kvam Idrettslag en langsiktig strategiplan for å bygge arrangementet til å bli et av de ledende arrangementene i Norge. Furusjøen Rundt-rennet ble seedingrenn for Birkebeiner rennet i 2011 og seedingrenn for Vasaloppet i 2012.

Furusjøen Rundt har satt nye rekorder i antall påmeldinger for hvert eneste arrangement siden 2009. Abaris Consulting ble valgt som leverandør for påmelding- og publiseringssystemet høsten 2010. IT systemene fra Abaris Consulting er en kritisk suksessfaktor for at Kvam IL kan håndtere en stadig økende kundemasse.

Basert på vår plattform for arrangementssystemer, har Abaris i dag lansert en tilpasset app for både Android og iPhone til Furusjøen Rundt. Med denne app'en er enda en brikke på plass for å bygge arrangementet til nye høyder. Pr dags dato har Abaris levert følgende publiseringsplattform:

  1. Webportal for publisering av nyheter og informasjon om arrangementet
  2. Elektronisk påmelding via nettsidene med mulighet for å betale med kreditkort, faktura eller BankAxxess.
  3. Eksport av fakturainformasjon til økonomisystem (Duett)
  4. Eksport av påmeldinger til start- og tidtakersystem (Emit)
  5. Integrasjon mot sosiale medier der alle nyheter som publiseres på nettsiden til arrangementet blir videresendt automatisk til Facebook og Twitter.
  6. Publisering av nyheter fra nettsiden på nyhetsbrev (epost)
  7. Nettbasert spørreundersøkelse slik at deltagere kan gi tilbakemelding på arrangementet og tilhørende tjenester/fasiliteter. 
  8. Fleksibelt annonsesystem som gjør det mulig for arrangøren å selge annonseplasser til sponsorer og andre bedrifter. 
  9. Apps for smarttelefoner (iPhone/iOS og Android) integrert med den samme plattformen som nettsidene og Facebook/Twitter.

Fordelen med ha en slik integrert plattform er at arrangøren slipper å sende ut den samme informasjonen flere steder. Nettsiden til arrangementet er senteret for alle informasjonsstrømmer som går ut og inn om arrangementet. Mobilappene og Facebook/Twitter oppdateres automatisk basert på det som publiseres på hjemmesiden. 

Årets Furusjøen Rundt-renn har satt ny deltagerrekord med 500 påmeldte. Abaris Consulting vil gratulerere Kvam Idrettslag med en fantastisk vekst og ønsker at alle deltagere, frivillige og publikum får en flott dag lørdag 18. februar på Furusjøen Rundt-rennet 2012, eventyret i Rondane. 


Skjermbilder fra appen lansert før Furusjøen Rundt-rennet 2012.