Return of the Jedi.

Return of the Jedi.

Øyvind Klåpbakken er tilbake for å svinge matematikk-sverdet sitt på Kvam i sommer.

Øyvind er fra Vinstra og utdanner seg for tiden til sivilingeniør ved masterprogrammet "Fysikk og matematikk" ved NTNU med fordypning i industriell matematikk. Det siste året har han vært utvekslingsstudent ved University of Amsterdam innen matematikk og statistikk. Dette er et studium på 5 år som Øyvind nå har fullført 4 av. I høst skal han tilbake til Trondheim for å gjennomføre siste året av masterstudiet.

I fjor sommer hadde Øyvind og to andre studenter sommerjobb hos oss der de gjennomførte et tidlig forstudie på et teknologiprosjekt for landbruket på oppdrag fra Fant AS og Abaris Consulting AS. Prosjektet har nå blitt til et hovedprosjekt og vi er veldig glade for at Øyvind ønsker sommerjobb på Kvam i år også. Kompetansen han bringer til bordet er essensiell for at prosjektet skal bli en suksess. Øyvind skal jobbe med matematisk analyse og statistikk på data som samles inn i prosjektet. Basert på dette vil han samarbeide med systemutviklere i Abaris for utvikle og anvende algoritmer for beslutningsstøtte og kunstig intelligens. Resultatene skal etterhvert forenkle hverdagen både for nasjonalparker og gårdsbruk på verdensbasis.

Etter fullført master håper Øyvind å få anvendt kompetansen som "inhouse" matematiker/statistiker i en større eller liten bedrift. I første omgang er det Oslo eller en annen verdensby som lokker men Øyvind håper å kunne bosette seg i Gudbrandsdalen en gang i fremtiden når det finnes arbeidsplasser for matematikere også.

Kontakt oss.

Vi slår gjerne av en prat.

Gjør det
 • GUDBRANDSDALEN

  Elvevegen 5
  2642 Kvam
  tlf 982 66 880

  lars@abaris.no
 • HALDEN

  Busterudkleiva 54
  1782 HALDEN
  tlf 982 66 881

  erlend@abaris.no